Gjen fëmijët në Facebook, por i rihumb
:: Zone e Lire :: Lajme
Faqja 1 e 1
12/06/2010 18:55
Gjen në Facebook 2 fëmijët e zhdukur 15 vjet më parë nga Kalifornia, por i rihumb sërish pasi nuk duan të kontaktojnë me të.
Ngjarja ka ndodhur në 1995-ën. Prince Sagala duke u kthyer në shtëpi në San Bernardino (Kaliforni) nuk gjen më bashkëshortin Faustino Utrera, i cili kishte ikur së bashku me dy fëmijët, një vajzë 3 vjeçare dhe një djalë, 2 vjeç.
Gruaja denoncoi zhdukjen dhe prej vitesh nuk ka marrë asnjë lajm, por i rigjeti në Facebook.
Ajo ka kontaktuar policinë që ka arrestuar të atin, por fëmijët nuk duan ta takojnë
12/06/2010 18:55
Gjen në Facebook 2 fëmijët e zhdukur 15 vjet më parë nga Kalifornia, por i rihumb sërish pasi nuk duan të kontaktojnë me të.
Ngjarja ka ndodhur në 1995-ën. Prince Sagala duke u kthyer në shtëpi në San Bernardino (Kaliforni) nuk gjen më bashkëshortin Faustino Utrera, i cili kishte ikur së bashku me dy fëmijët, një vajzë 3 vjeçare dhe një djalë, 2 vjeç.
Gruaja denoncoi zhdukjen dhe prej vitesh nuk ka marrë asnjë lajm, por i rigjeti në Facebook.
Ajo ka kontaktuar policinë që ka arrestuar të atin, por fëmijët nuk duan ta takojnë
Similar topics
» Besa Gashi gjen dashurinë
» Austri, “The Sun” gjen stërnipin e Hitlerit
» Hana Cakuli gjen princin e ëndrrave
» “Paris Fashion Week” gjen të përgatitur Rihanna-n
» Arsim Hoxha gjen 20.000 euro dhe ia kthen pronarit!
» Austri, “The Sun” gjen stërnipin e Hitlerit
» Hana Cakuli gjen princin e ëndrrave
» “Paris Fashion Week” gjen të përgatitur Rihanna-n
» Arsim Hoxha gjen 20.000 euro dhe ia kthen pronarit!
:: Zone e Lire :: Lajme
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi