Cka mendoni pse duhet te heqesh dore nga nje dashuri e madhe..?
+5
Shpejtimi
Era13
Geri
Bani
ina ani
9 posters
:: Kendi i Dashurise :: Dashuria
Faqja 1 e 1
Cka mendoni pse duhet te heqesh dore nga nje dashuri e madhe..?
Pse shume lidhje perfundojn edhe pse aty egziston nje dashuri e madhe,qka shkakton nje ndarje ne kete dashuri?
Mendimi juaj?
Mendimi juaj?
Vizitor- Vizitor
Re: Cka mendoni pse duhet te heqesh dore nga nje dashuri e madhe..?
por per mendimin tim dashuria e tyre nuk eshte aq e madhe sa per te mposhtur te gjitha problemet qe mund te kene gjat rruges se jetes se tyre...neser te dy palet do te donin te vazhdonin bashk do te benin gjithcka per te mos i thene fund kesaj lidhje ...
ina ani- Hapesira Jone - Forum
- Postime : 33
Piket : 33
Regjistruar : 30/05/2010
ehhhhhhhhhhhhhhh po e drejte edhe une bashkohem me mendimin e ines , :02:
Bani- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 1294
Piket : 1311
Regjistruar : 23/03/2010
Mosha : 38
Askush nuk ka deshir te heqei dore nga nji dashuri e madhe dhe e vet krujuar qe ka ber te pa munduren ta ket ate dashuri qe kaq shum e ka enderruar dhe kur e realizon duhet ta shkaterron ne mos ai apo dashuria e vet dikush tjeter qe i komando.
Dashurin e madhe mund ta shkaktoj nji familje ne radh te par qe s'mund ta ler gocen te shkoj me ate cune sepse jan fanatik apo nuk duan qe goca e tyre te jet me njerz qe si njofim apo dicka tjeter qe shum familjer e kan kete gje dhe kjo esht nji shkak shum i madh ne nji shkaterrim dashurie,dashuri e madhe.
Por un mendoj qe kur ti e quan kete dashuri aq te madhe s'mund ta shkaterrosh kurr duhet ta mbash deri ne vdekje dhe te luftosh qe mos ta humbesh apo ta shkaterrosh.
Dashurin e madhe mund ta shkaktoj nji familje ne radh te par qe s'mund ta ler gocen te shkoj me ate cune sepse jan fanatik apo nuk duan qe goca e tyre te jet me njerz qe si njofim apo dicka tjeter qe shum familjer e kan kete gje dhe kjo esht nji shkak shum i madh ne nji shkaterrim dashurie,dashuri e madhe.
Por un mendoj qe kur ti e quan kete dashuri aq te madhe s'mund ta shkaterrosh kurr duhet ta mbash deri ne vdekje dhe te luftosh qe mos ta humbesh apo ta shkaterrosh.
Geri- Fondatore St@ff Forum
- Postime : 19707
Piket : 23805
Regjistruar : 21/04/2009
Mosha : 36
Vendbanimi : Ne qytetin e dashur Tirone
ne momentin qe e kupton qe me mire vetem sesa bashke e te lendoheni, sepse ka sh raste kur njeriu i duhur vjen ne momente te gabuara
une nuk heq dore per asnje gje....
Une Mendoj se ndonjehere detajet e vogla e bejne nje dashuri te madhe te marr fund.Ato problemet e medha duken dhe i sheshojme, por ato te voglat , japin ate rezultatin e madh qe te gjithe i frikesohemi.GJithesesi te qenurit gjalle ben qe te besh dhe te pamunduren te mundur.
Arla- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 2501
Piket : 2696
Regjistruar : 06/01/2010
dashuria e madhe te shkatron jeten
Une nuk mendoj se me te vertete egziston nje dashuri e madhe, mbase jemi vete ne qe e krijojme ate ne iluzionet tona, me pas mbase imazhi i kesaj dashurie te madhe na ben te heqim dore prej saj, sepse njeriu gjithmone u eshte trembur gjerave te medha.
Gjimnazistja- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 1685
Piket : 1786
Regjistruar : 27/02/2010
Vendbanimi : rreth e rrotull
vetem tradhetija qe me imponon te heq dore se asgje tjeter ne kete bote gjerat tjera shkone e vijne....
Eh nuk eshte e leht te heqesh dor nga nje dashuri e madhe, jan shume faktor qe mund te vien deri te heqja e nje dashurie ,por sdo te thoja se eshte nje dashurie madhe, dashurie madhe do ta quaja ate dashuri qe ke qen verete i dashuruar marrezisht dhe e ke pare ate person e ke takuar ne jeten reale , nje fator eshte tradhetia, dhe tjetra eshte vdekja qe na ndan dhe ske qfar ben me dhe duhet te heqesh dot.
Vizitor- Vizitor
nuk mundeshe me hjek dore nga nje dashuri e mdhe se verbohesh per te une jam aje qe nuk e kam harru edhe pse ajo eshte e ndjer
Pexha- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 443
Piket : 450
Regjistruar : 07/03/2010
Similar topics
» Si mendoni njeriu ne jete duhet te beje ate qe do vete,apo qe duhet?
» Mendoni se kur je i/e dashuruar duhet te kufizosh lirin tende?
» Si mendoni që pas ndarjes, duhet akoma ti japim llogari ishte të dashurit/es?
» Si mëndoni ka ende dashuri të sinqertë apo është materializuar?
» Si mendoni është mir të mbajmë rezerva si në Shoqeri dhe Dashuri?
» Mendoni se kur je i/e dashuruar duhet te kufizosh lirin tende?
» Si mendoni që pas ndarjes, duhet akoma ti japim llogari ishte të dashurit/es?
» Si mëndoni ka ende dashuri të sinqertë apo është materializuar?
» Si mendoni është mir të mbajmë rezerva si në Shoqeri dhe Dashuri?
:: Kendi i Dashurise :: Dashuria
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi