A e njihni forcen tuaj të brendshme ?
2 posters
Faqja 1 e 1
Secili njeri posedon zemrën e vet, do të thotë aftësinë dhe vetit që atë e bëjnë të veçantë si personalitet dhe i japin një sharm specifik, një vulë që është unike. A e njihni mjaftë anën tuaj të brendshme? Cila nga planetet ndikon më tepër në personalitetin tuaj, Hëna, Toka, Dielli apo yjet? Si mund ta përdorni forcën e brendshme, energjinë e fshehur për ta jetuar jetën në plotninë e saj, ashtu si vërtet ju dëshironi ta jetoni?
Nëse me kujdes e drejtoni forcën tuaj të brendshme, mund të ndikoni pozitivisht në zhvilimin e personalitetit tuaj, ta forconi qëndrueshmërinë tuaj dhe të mësoheni që drejtë t'i pranoni dobësitë tuaja, t'i luftoni ato dhe të përparoni në shtegun e fatit personal.
Shpreheni mendimin tuaj!
Nëse me kujdes e drejtoni forcën tuaj të brendshme, mund të ndikoni pozitivisht në zhvilimin e personalitetit tuaj, ta forconi qëndrueshmërinë tuaj dhe të mësoheni që drejtë t'i pranoni dobësitë tuaja, t'i luftoni ato dhe të përparoni në shtegun e fatit personal.
Shpreheni mendimin tuaj!
Vizitor- Vizitor
Re: A e njihni forcen tuaj të brendshme ?
Veshtire te vesh veten ne peshore, por disa gjera arrin ti perkufizosh.Ne cdo dite jemi ne zbulim te vetes sone.Ndonjehere na habit ajo qe vet bejme qofte per mire apo per keq.Ndonjehere nuk pranojme te marrim pergjegjesite persiper e vecanerisht kur ato jane shume dhe jemi ne zoter te tyre.Ne cdo rast gjejme nje arsye per ta shkarkuar nga vetja.Duam ta nxjerrim veten te paster, ose ka dhe raste kur ne as nuk e kuptojme qe nga njerezit quhemi njerez sepse kemi tipare te njejta me shumicen, por karakteri i ndertuar eshte nje perzierje helmesh qe sjell ndotje dhe "semundje" ne rrethin shoqeror dhe ne ambjent.Nuk ka rendesi cdokush ka nje force te brendshme, e cila i nevoitet ne momente kritike per te dal ne siperfaqe.
Une e kam kete force dhe ndoshta kjo me ben te vazhdoj rrugen.
Une e kam kete force dhe ndoshta kjo me ben te vazhdoj rrugen.
Arla- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 2501
Piket : 2696
Regjistruar : 06/01/2010
Mundohemi ta mbajm kete forc qe e njofim, po ne shumtene rasteve e humbim kontrollin dhe harrojm forcen ton ,shume her jem viktim e ndjenjave te trishtimit qe lendon zemren dhe plagos shpirtin dhe mendojm qe forca jon na iku por ne te kunderten nga lendimet veq se fiton forc por ne se ndjejm, ndonjeher mundohemi te mos besojm ne veten ton si isha dhe si jam tani ,por vullneti per jeten dhe ecjen drejt saj na shtyn te vazhdojm dhe ta rimarrim forcen perseri d.m.th forca qe e njofim na shyten te mos dorzohemi kurr.
Vizitor- Vizitor
Po e njof edhe fort mire forcen time brenda meje edhe e kam emertuar bisha brenda meje ne brendin time
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi