Momenti me i bukur i jetes suaj!
+5
Elisi
Arla
Merisa
Geri
Erisa
9 posters
Faqja 1 e 1
Momenti me i bukur i jetes suaj!
Jeta eshte e mbushur me kujtime. Me kalimin e kohes na duket sikur keto kujtime jane zhdukur. Por mjafton nje fjale, nje arome, dicka, qe te na e sjelle te fresket ate kujtim, te cilin ne kujtonim se na ishte fshire plotesisht nga kujtesa.
Sepse ne fakt kujtimet e se shkuares nuk fshihen kurre. Ato vetem mbulohen nga nje vel harrimi i perkohshem. Pak a shume sic mbulohen nga pluhuri, mobiljet e nje shtepie te pabanuar prej kohesh.
Ndaj le te kujtojme momentet me te bukura te se shkuares sone.
Kjo besoj se do te ishte dicka e kendshme per secilin prej nesh.
Sepse ne fakt kujtimet e se shkuares nuk fshihen kurre. Ato vetem mbulohen nga nje vel harrimi i perkohshem. Pak a shume sic mbulohen nga pluhuri, mobiljet e nje shtepie te pabanuar prej kohesh.
Ndaj le te kujtojme momentet me te bukura te se shkuares sone.
Kjo besoj se do te ishte dicka e kendshme per secilin prej nesh.
Re: Momenti me i bukur i jetes suaj!
Jeta ime esht plot kujtime te bukura
Qe nga shkolla nga dashuria
Por un do e mbaj mend si kujtimin me te bukur kur mbusha 20 vjec ose kur bera aksident do e nxirja fjalen ke shoqeria ime qe me te vertet me fal nji ngrohtesi qe rrall mund ta gjesh dhe s'ka kujtim me te bukur,Shoqeria ime esht kujtimi me i bukur qe kurr kurr s'do e harroj si ne boten Reale po ashtu dhe ne Virtuale esht dicka qe do jet ne zemren time kam nji shoqeri qe me pelejn jasht mase si i respektoj me respektoj ate ngrohtesi qe ju fal ma falin.
Qe nga shkolla nga dashuria
Por un do e mbaj mend si kujtimin me te bukur kur mbusha 20 vjec ose kur bera aksident do e nxirja fjalen ke shoqeria ime qe me te vertet me fal nji ngrohtesi qe rrall mund ta gjesh dhe s'ka kujtim me te bukur,Shoqeria ime esht kujtimi me i bukur qe kurr kurr s'do e harroj si ne boten Reale po ashtu dhe ne Virtuale esht dicka qe do jet ne zemren time kam nji shoqeri qe me pelejn jasht mase si i respektoj me respektoj ate ngrohtesi qe ju fal ma falin.
Geri- Fondatore St@ff Forum
- Postime : 19707
Piket : 23805
Regjistruar : 21/04/2009
Mosha : 36
Vendbanimi : Ne qytetin e dashur Tirone
Kam pase disa perjetime te paharueshme ne jeten time te cilat nuk mund ti ndaj, te cilat i kujtoj me endje. Ato momente te rendesishme te jetes time me mbajne edhe sot, e me japin force per sfidat e reja ne jete.
Kam shume kujtime te bukura nga e kaluara e jetes sime, mund te them qe momentet me te bukura ne jete i kam kaluar ne klasen e 13 me shoqerine time ishte viti i fundit i shkolles se mesme dhe mundoheshim qe cdo dite te atij viti ta kalonim per mrekulli...
Merisa- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 8930
Piket : 9170
Regjistruar : 26/04/2009
Mosha : 34
Vendbanimi : Ne zemren e...
Sot kam perjetuar dicka qe nuk pershkruhet me fjale lumturie.
Arla- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 2501
Piket : 2696
Regjistruar : 06/01/2010
Kur jam ndare me ish te dashuren para dy javeve.. se di por sikur u lehtesova sepse ishte dicka qe me mbyste :S
Kur kalova testin e matures me 100% saktesi ishte dita me e lumtur e jetes
Vizitor- Vizitor
Kur me kapen per ushtar haha
Miri- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 1299
Piket : 1368
Regjistruar : 25/04/2009
Ditlindja e vitit 2009 që e festova me Babin tim prap sdo e harroj kurr ,këtë moment të bukur
Vizitor- Vizitor
Engjellushja shkruajti:Kur kalova testin e matures me 100% saktesi ishte dita me e lumtur e jetes
Edhe drejtshkrimin e keni te bukur?
Kur e kam kuptuar ndjenjen me te bukur, te qenurit i dashuruar edhe une!
Loni- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 247
Piket : 247
Regjistruar : 03/09/2010
Kur kapa nje skedin 3 mij euro
Geri- Fondatore St@ff Forum
- Postime : 19707
Piket : 23805
Regjistruar : 21/04/2009
Mosha : 36
Vendbanimi : Ne qytetin e dashur Tirone
kam shume
Shaban Cakolli- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 3445
Piket : 3590
Regjistruar : 24/04/2009
nuk kam momente te bukura shume ne jeten time po prap se prap do vecoja nje kur isha me shoqerin time bashk pak para luftes edhe nuk e dija qe ai takimi me shoqerin time do ishte i fundit qe nuk do i takoja me kurre qe i kan vrare ne lufte ai ishte nje nder gjerat me te bukura ne jeten time...doja po sikur te ishte e mundur ti takoja prap...
Similar topics
» Nje Faqe Nga Ditari I Jetes Suaj...
» MoMeNTi Me i BuKuR Qe Do Te DoNiT Qe Te MoS MbaRoNTe KuRRe?
» Cili eshte qellimi i jetes suaj? Cfare kerkoni ju nga vetja cdo dite ?
» Situatat e jetës
» Gjërat që duhet të mos i bësh prej këtij momenti
» MoMeNTi Me i BuKuR Qe Do Te DoNiT Qe Te MoS MbaRoNTe KuRRe?
» Cili eshte qellimi i jetes suaj? Cfare kerkoni ju nga vetja cdo dite ?
» Situatat e jetës
» Gjërat që duhet të mos i bësh prej këtij momenti
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi