Vendosin prinderit per ju?
+3
Merisa
Erisa
Geri
7 posters
Faqja 1 e 1
Vendosin prinderit per ju?
Kam ndegjuar shum raste qe prinderit vendosin apo zgjedhin per femijet e tyre. Si per shembull:
1 te zgjedhin se ne ç'fare shkolle te shkoni
2 te zgjedhin te fejuarin
3 e shum te tjera.
Kisha pas deshire ti lexoj mendimet e tuaja ne kete teme...
1 te zgjedhin se ne ç'fare shkolle te shkoni
2 te zgjedhin te fejuarin
3 e shum te tjera.
Kisha pas deshire ti lexoj mendimet e tuaja ne kete teme...
Edituar për herë të fundit nga ⌂ Geri ⌂ në Mon 21 Jun 2010 - 9:34, edituar 2 herë gjithsej
Geri- Fondatore St@ff Forum
- Postime : 19707
Piket : 23805
Regjistruar : 21/04/2009
Mosha : 36
Vendbanimi : Ne qytetin e dashur Tirone
Re: Vendosin prinderit per ju?
Kur kam qen me i vogel c'do gje qe e kisha deshire apo dicka tjeter ishte mese normale qe vendosinin prinderit sepse ndoshta nuk dija neser mund te isha gabim apo mir dhe keshtu ata vendosinin gjithca cfar do boja une.Tani qe jam rritur pak me shum nuk them qe jam plotesisht ne ate nivel kur mund te marr persiper vendime qe ndoshta s'jam ne gjendje ateher aty pyes prinderit e mi se ata jan me te medhen dhe me te pjekur dhe din cfar flasin.
Persa i perket shkolles apo dashuris nuk them keto jan gjera qe cdo njeri i zgjedh vet sepse s'mund t'me ndaloj familja per dike qe e dua dhe ata shum mir e kuptojn sepse dhe vet kan qen ne kete mosh dhe dashuria esht dicka qe s'mund t'ja prishi asnje prind femijes vet.Per gjera te tjera esht mese normale qe ju mar mendime dhe shum mendime prinderve.
Persa i perket shkolles apo dashuris nuk them keto jan gjera qe cdo njeri i zgjedh vet sepse s'mund t'me ndaloj familja per dike qe e dua dhe ata shum mir e kuptojn sepse dhe vet kan qen ne kete mosh dhe dashuria esht dicka qe s'mund t'ja prishi asnje prind femijes vet.Per gjera te tjera esht mese normale qe ju mar mendime dhe shum mendime prinderve.
Geri- Fondatore St@ff Forum
- Postime : 19707
Piket : 23805
Regjistruar : 21/04/2009
Mosha : 36
Vendbanimi : Ne qytetin e dashur Tirone
po per mua ende vendosin prinderit
Merisa- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 8930
Piket : 9170
Regjistruar : 26/04/2009
Mosha : 34
Vendbanimi : Ne zemren e...
Fjala e prindit eshte gjithmon nje drejtim i mbar per ne , ne jemi te rinje dhe si dim rreziqet qe na sjell jeta qoft ne gjerat me te thjeshta dhe deri ne gjerat me te rendesishme ose vendimeve qe do marrim ,fjala e prindit eshte nje shtyll e fort per ne per nje rrug te drejt te jetes, sigurisht qe prindi duhet te keshilloj por te vendosim te gjith se bashku eshte gjeja me e mir.
Vizitor- Vizitor
gjithmone i degjoj keshillat e tyre edhe pse me thone vendos ti une shkoj ne verzionin e prinderve te mi
deri sa isha beqare po tani jo me po ne disa raste akoma po
Jona- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 257
Piket : 262
Regjistruar : 06/06/2010
Mosha : 38
ku ti marr une
Shaban Cakolli- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 3445
Piket : 3590
Regjistruar : 24/04/2009
U be nje kohe e gjate qe vendimet i marr vet.Deri ne njefare moshe me kujdesin me te madh u kujdesen per mua, permbushen cdo deshire qe e shihnin si te arsyeshme nga ana ime.Tashme une kam detyrim t'ua them ate qe mendoj se eshte me e mire per mua.Ata nuk me imponojne apsolutisht asgje e as nuk marrin vendime per mua.
Arla- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 2501
Piket : 2696
Regjistruar : 06/01/2010
une vet kam deshire qe prinderit e mi te vendosin per mua me vet deshiren time
Shaban Cakolli- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 3445
Piket : 3590
Regjistruar : 24/04/2009
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit: