Finalistët e “Çelësit muzikor 2010”
:: Show Biz
Faqja 1 e 1
Finalistët e “Çelësit muzikor 2010”
Finalistët e “Çelësit muzikor 2010” |
Është mbajtur nata garuese e festivalit “Çelësi muzikor 2010”. Mes këngëtarëve të Kosovës, Shqipërisë dhe të Maqedonisë janë kualifikuar këta emra për natën finale të tij. Në mesin e shumë konkurrentëve kishte emra të njohur këngëtarësh, si Zajmina Vasjari. Për finalen e Madhe u kualifikuan: 1. Besart Halimi “Ti nuk më ndjen” Tex, Muz & Ork: Big Bang 2. F-Kay ft. Adelina Tahiri “Magnet” Tex: F-Kay & Blero, Muz & Ork: Çekiç 3. Habibe Ostreni “Më harro” Tex: Arian Thaqi , Muz & Ork: Ardian Kastrati 4. Jona Koleci “Dua” Tex: G-bani, Muz & Ork: Claydee Lupa 5. Klani Shqiptar ft. Dj Blunt “Hey” Tex: Alberti, Muz & Ork: Dr Nushi 6. Kosovare Hasi “Të jesh a të mos jesh“ Tex: Fatmir Muja, Muz & Ork: Ëirusi 7. Ledi Vokshi “Nuk jam ajo” Tex, Muz & Ork: Dorjan Kupi 8. Omerta “Recognize me” Tex: Omerta, Muz & Ork: J-Beatz 9. Persa Beqiri “Nuk dëgjon” Tex: Persa, Muz & Ork: Adrian Hila 10. Revolt Klan “Puthje franceze” Tex: Revolt Klan, Muz & Ork: Elgit Dode 11. Valza Bajra “Lëshoma skenen” Tex: Valza Bajra, Muz: Arian Agushi, Ork: Florent Boshnjaku 12. Zaimina Vasjari “Me sy të penduar” Tex, Muz & Ork: Egit Dode |
Vizitor- Vizitor
:: Show Biz
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi