Katie Price shtatzënë?
:: Show Biz
Faqja 1 e 1
Katie Price shtatzënë?
Katie Price shtatzënë? Katie Price ka rritur spekulimet se ajo është shtatzënë, pasi që anuloi paraqitjen e saj nga Maratona e Londrës për shkaqe të paspecifikuara shëndetësore.
Modelja e famshme është ftuar që të merrte pjesë në maratonën e mirënjohur të Londrës në mënyrë që të rriteshin fondacionet për ndihmat humanitare. Sidoqoftë, anulimi i pjesëmarrjes së saj ka rritur spekulimet se ajo dhe bashkëshorti i saj Alex Reid janë duke e pritur fëmijën e tyre të parë.
“Me keqardhje më duhet të them se kam anuluar paraqitjen time në maratonë. Me pendesë të madhe them se nuk mund t’u ndihmoj organizatave humanitare në këtë ngjarje të rëndësishme”, theksoi Price në deklaratën e saj
Modelja e famshme është ftuar që të merrte pjesë në maratonën e mirënjohur të Londrës në mënyrë që të rriteshin fondacionet për ndihmat humanitare. Sidoqoftë, anulimi i pjesëmarrjes së saj ka rritur spekulimet se ajo dhe bashkëshorti i saj Alex Reid janë duke e pritur fëmijën e tyre të parë.
“Me keqardhje më duhet të them se kam anuluar paraqitjen time në maratonë. Me pendesë të madhe them se nuk mund t’u ndihmoj organizatave humanitare në këtë ngjarje të rëndësishme”, theksoi Price në deklaratën e saj
Merisa- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 8930
Piket : 9170
Regjistruar : 26/04/2009
Mosha : 34
Vendbanimi : Ne zemren e...
Similar topics
» Leonora: Nuk jam shtatzënë
» Katie Price pranon se martesa e saj është në krizë
» Soni Malaj shtatzënë?
» Katie: Suri do të bëhet aktore
» Mariah Keri, shtatzënë?