A mund ta paramendoni veten si Nënë/Baba...
4 posters
Faqja 1 e 1
A mund ta paramendoni veten si Nënë/Baba...
A mund te paramendoni veten nje dit te jeni nene ose baba.....si e paramendoni at dhe as eshte deshira juaj e madhe per kete????
Re: A mund ta paramendoni veten si Nënë/Baba...
Obobo se kam mendu akoma kete gje
Se di si do jem kur te bohem baba por nji gjo jam i sigurt qe s'do jem i eger por shum miqesor do i mbaj femijet e mi si shok ose si shoqe.Do jem nji babi i mire
Esht dicka qe e enderroj dhe e dashuroj do me pelqej akoma me shum fetja me pasurin me te madhe qe do kisha dashurin dhe familjen time femilet.
Se di si do jem kur te bohem baba por nji gjo jam i sigurt qe s'do jem i eger por shum miqesor do i mbaj femijet e mi si shok ose si shoqe.Do jem nji babi i mire
Esht dicka qe e enderroj dhe e dashuroj do me pelqej akoma me shum fetja me pasurin me te madhe qe do kisha dashurin dhe familjen time femilet.
Geri- Fondatore St@ff Forum
- Postime : 19707
Piket : 23805
Regjistruar : 21/04/2009
Mosha : 36
Vendbanimi : Ne qytetin e dashur Tirone
Nuk e kam menduar ndonjhere veten si nene,por kur do qe behem nene do jem nje nene e mire dhe shume e afert me femijet e mij
Merisa- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 8930
Piket : 9170
Regjistruar : 26/04/2009
Mosha : 34
Vendbanimi : Ne zemren e...
Eshte ndjenje e bukur te jesh nene. Momenti final i kesaj lumturie eshte lindja e femiut tend.
Megjithate ka dhimbje nena i pranon me kenaqesi ato dhimbje dhe ndjen nje krenari te pashoqe.
Edhe per babin e ardhshem eshte pothuaj se e njejta ndjenje. Ju kisha propozuar te gjithe meshkujve qe kur te behen baba te jene prezent ne momentin e lindjes. Asgje ne bote nuk do ti shembellej ankthit dhe lumturise gjate atyre qasteve.
Megjithate ka dhimbje nena i pranon me kenaqesi ato dhimbje dhe ndjen nje krenari te pashoqe.
Edhe per babin e ardhshem eshte pothuaj se e njejta ndjenje. Ju kisha propozuar te gjithe meshkujve qe kur te behen baba te jene prezent ne momentin e lindjes. Asgje ne bote nuk do ti shembellej ankthit dhe lumturise gjate atyre qasteve.
Patjeter qe kam menduar veten si Nënë dhe shpresoj qe do jem nje Nënë e mirë për edukim adekuat të femijeve ,vet fjala Nënë të shtyn të mendosh gjera të bukura ,si dhë e ndjen eimagjinon si një shumë të bukur dhe engjellore prania e një foshnje ne krahun e Nënës.
Vizitor- Vizitor
po kam menduar shume her po do vije ajo dita qe femijet e mi te ndihen krenar qe do me ken baba....
Similar topics
» Si e paramendoni nje cast romantik me njeriun e zemres?
» Wilson bëhet baba
» Tyson bëhet baba
» Willis: Serish baba? Pse jo
» Ermali, baba për herë të dytë
» Wilson bëhet baba
» Tyson bëhet baba
» Willis: Serish baba? Pse jo
» Ermali, baba për herë të dytë
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi