Skandal në Vip Shpija
:: Show Biz
Faqja 1 e 1
Skandal në Vip Shpija
Skandal në Vip Shpija
Rezarta Shkurta, Rozana Radit Vetëm 2 ditë ju deshten Rozana Radit dhe Rezarta Shkurtes që të llafosen.Nuk dihet asgjë se a
kan ndonjë gjë personale ato mirëpo bëhet fjalë diqka në lidhje me familje.Rozana Radi Thotë : “ke qëllu ktu se të kisha bo mos ta njohëshvetën” , “ti do tmë tregosh se kur do martohem unë”Ndërsa banorët tjerë të gjith vrapuan dhe po tentoj ende që ta qetsojn situatën.Rezarta Shkurtahyn brenda në shpi ndërsa Rozana ende qëndron jashta me Bigun dhe Agimin.Mirëpo
Rezarta Shkurta vazhdimisht thotë se më keqkuptoi, edhe pse më duket që ka të drejtë.Kjo ndodhi rreth orës 1:55./VipShpija.Tk/
Rezarta Shkurta, Rozana Radit Vetëm 2 ditë ju deshten Rozana Radit dhe Rezarta Shkurtes që të llafosen.Nuk dihet asgjë se a
kan ndonjë gjë personale ato mirëpo bëhet fjalë diqka në lidhje me familje.Rozana Radi Thotë : “ke qëllu ktu se të kisha bo mos ta njohëshvetën” , “ti do tmë tregosh se kur do martohem unë”Ndërsa banorët tjerë të gjith vrapuan dhe po tentoj ende që ta qetsojn situatën.Rezarta Shkurtahyn brenda në shpi ndërsa Rozana ende qëndron jashta me Bigun dhe Agimin.Mirëpo
Rezarta Shkurta vazhdimisht thotë se më keqkuptoi, edhe pse më duket që ka të drejtë.Kjo ndodhi rreth orës 1:55./VipShpija.Tk/
Edituar për herë të fundit nga Viola në Sun 4 Apr 2010 - 21:58, edituar 1 herë gjithsej
Vizitor- Vizitor
Re: Skandal në Vip Shpija
Shpresoj qe ky format tu sjell dicka te mire shqiptareve ndryshe nga ato qe jemi mesuar te shohim.Debatet duhet te egzistojne sepse e bejne me interesante.
Arla- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 2501
Piket : 2696
Regjistruar : 06/01/2010
Similar topics
» Sonte fillon “VIP Shpija 2”
» Skandal në SHBA, Obama tradhton gruan e tij me sekretaren
» VIP Shpija, largohet Big Mama
» Rovena në VIP Shpija 2
» Edhe Mc Kresha në VIP Shpija 2
» Skandal në SHBA, Obama tradhton gruan e tij me sekretaren
» VIP Shpija, largohet Big Mama