Ndikimi i facebook-ut tek ne?
4 posters
Faqja 1 e 1
Ndikimi i facebook-ut tek ne?
C'mendim keni per kete teme?
C'ndikim ka facebook tek ne pozitiv apo negativ?
Mos ndoshta ne nje fare menyre ai po e shnderon trurin tone ne nje robot?
C'ndikim ka facebook tek ne pozitiv apo negativ?
Mos ndoshta ne nje fare menyre ai po e shnderon trurin tone ne nje robot?
Gjimnazistja- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 1685
Piket : 1786
Regjistruar : 27/02/2010
Vendbanimi : rreth e rrotull
Re: Ndikimi i facebook-ut tek ne?
Facebook esht dhe do jet dicka shume e mir.
Kur u hap ne fillim mu bo qefi shum pasi kam gjet shoket e femijrise qe kishen mbi 12 vjet pa i par.Dhe besoj se ka nji ndikim positiv.
Nuk besoj se po na e shenderron trurin tone ne robot por nuk besoj se esht e nevojshme te jemi aq shum te perkushtu ne Facebook do ish gjeja me e mir qe mund te ndodhte pasi esht dicka me verte per tu mar parasysh dhe shum fiskuse.
Kur u hap ne fillim mu bo qefi shum pasi kam gjet shoket e femijrise qe kishen mbi 12 vjet pa i par.Dhe besoj se ka nji ndikim positiv.
Nuk besoj se po na e shenderron trurin tone ne robot por nuk besoj se esht e nevojshme te jemi aq shum te perkushtu ne Facebook do ish gjeja me e mir qe mund te ndodhte pasi esht dicka me verte per tu mar parasysh dhe shum fiskuse.
Geri- Fondatore St@ff Forum
- Postime : 19707
Piket : 23805
Regjistruar : 21/04/2009
Mosha : 36
Vendbanimi : Ne qytetin e dashur Tirone
Tek une nuk ka asnje ndikim.Kam facebook, por nuk e perdor, perjashto ndonje rast te rralle.Te kesh nje faqe personale ku te besh jeten tende publike nuk me duket aspak normale.Madje shkak qe adresen pothuajse nuk e hap eshte qe mania e perdoruesve eshte te vendosin foto personale dhe te komentojne ato.Te shkruajne komente nga te cilat nuk gjen nje te sakte dhe te shkruajtur mire, nuk me duket efektive.Nga ana tjeter shume njerez kane gjetur miqte e tyre te vjeter madje dhe familjare ne facebook, nga afishimi i te dhenave, por per mua s'kane sens.
Arla- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 2501
Piket : 2696
Regjistruar : 06/01/2010
ne fillim ka pas ndikim te madh spepse gjeja shoket aty qe nuk i kam takuar me vite e vite por tani me se i kam kontaktuar shoqerin e vjeter edhe skam me zbulime te reja nuk me duket edhe aq se ne fillim e perdorja shume aq shume sa stafi i facebook ma pat mbyll adresen e pare hahahahahaha po tash jo ....
Similar topics
» Ndikimi i hudhrës në parandalimin e kancerit
» Puna dhë ndikimi i sajë në ngritjën intektuale të Fëmijevë!
» Facebook dhe depresioni
» Facebook lë pas edhe Google
» Facebook mendon për një smartphone
» Puna dhë ndikimi i sajë në ngritjën intektuale të Fëmijevë!
» Facebook dhe depresioni
» Facebook lë pas edhe Google
» Facebook mendon për një smartphone
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi