Elsa Lila kthehet nga Afrika me buzët me silikon
:: Show Biz
Faqja 1 e 1
Elsa Lila kthehet nga Afrika me buzët me silikon
Pak ditë më parë, Elsa Lila ka mbërritur në kryeqytetin shqiptar, për një qëndrim treditor për të takuar gjyshërit e saj, të cilët jetojnë në Tiranë.
E veshur më se thjeshtë, shumë larg të qenit një personazh publik, me një palë pantallona, një bluzë dhe një kapele, mbase edhe për të evituar shikimet e kureshtarëve, këngëtarja e mirënjohur ka hyrë në ambientet e “Hotel Tirana”, ku edhe miqtë e saj fillimisht nuk e kanë njohur.
Por ajo që ka bërë përshtypje te Elsa kanë qenë buzët. Ato nuk janë më si më parë. Pak silikon dhe ja, Elsa ka tentuar pse jo, të bëhet pak seksi.
Nuk dihet nëse kjo ndërhyrje është bërë para se ajo të shkonte në Madagaskar të Afrikës apo aktualisht, por ajo që duket, mbetet fakti se Elsa nuk ka më buzët që kishte.
E veshur më se thjeshtë, shumë larg të qenit një personazh publik, me një palë pantallona, një bluzë dhe një kapele, mbase edhe për të evituar shikimet e kureshtarëve, këngëtarja e mirënjohur ka hyrë në ambientet e “Hotel Tirana”, ku edhe miqtë e saj fillimisht nuk e kanë njohur.
Por ajo që ka bërë përshtypje te Elsa kanë qenë buzët. Ato nuk janë më si më parë. Pak silikon dhe ja, Elsa ka tentuar pse jo, të bëhet pak seksi.
Nuk dihet nëse kjo ndërhyrje është bërë para se ajo të shkonte në Madagaskar të Afrikës apo aktualisht, por ajo që duket, mbetet fakti se Elsa nuk ka më buzët që kishte.
Similar topics
» Elsa Lila bëhet nënë
» Elsa Lila bashkohet me grevën e urisë
» Teuta Krasniqi kthehet “….mes nesh”
» KUJESU PER BUZET E TUA!
» Vesa Luma u kthehet Festivaleve
» Elsa Lila bashkohet me grevën e urisë
» Teuta Krasniqi kthehet “….mes nesh”
» KUJESU PER BUZET E TUA!
» Vesa Luma u kthehet Festivaleve
:: Show Biz
Faqja 1 e 1