LaBeouf: Douglas është i thyer
:: Show Biz
Faqja 1 e 1
LaBeouf: Douglas është i thyer
Shia LaBeouf thotë se aktori Michael Douglas është në prag të thyerjes së tij, pasi djali i tij u kap me substanca të ndaluara (kakainë dhe metamfetaminë).
Douglas, i cili luan krahas LaBeouf në filmin e ardhshëm “Wall Street: Money Never Sleeps”, së fundi tha se ai kishte mundur të jetë një baba më i mirë, nëse nuk do ta kishte vënë karrierën në plan të parë.
“Kam takuar një njeri të thyer, jo një yll Michael Douglas. Njeriu ishte në dhimbje, i kapur në një krizë të thellë. Michael Douglas është në prag të thyerjes nervore. Ishte shumë shqetësuese. Ai ka frikë për djalin tij”, ka thënë LaBeouf.
Douglas, i cili luan krahas LaBeouf në filmin e ardhshëm “Wall Street: Money Never Sleeps”, së fundi tha se ai kishte mundur të jetë një baba më i mirë, nëse nuk do ta kishte vënë karrierën në plan të parë.
“Kam takuar një njeri të thyer, jo një yll Michael Douglas. Njeriu ishte në dhimbje, i kapur në një krizë të thellë. Michael Douglas është në prag të thyerjes nervore. Ishte shumë shqetësuese. Ai ka frikë për djalin tij”, ka thënë LaBeouf.
Similar topics
» Douglas i penduar që nuk ka qenë një baba më i mirë
» Selena skuqet nga Labeouf
» Qka thot zemra e thyer, Per Dashurin
» Douglas ndjehet mirë
» Douglas do të shkruajë autobiografi?
» Selena skuqet nga Labeouf
» Qka thot zemra e thyer, Per Dashurin
» Douglas ndjehet mirë
» Douglas do të shkruajë autobiografi?
:: Show Biz
Faqja 1 e 1