Gibson: Do ta përcjell Oskarin lakuriq
:: Show Biz
Faqja 1 e 1
Gibson: Do ta përcjell Oskarin lakuriq
Mel Gibson raportohet se ka thënë se ai planifikon ta përcjellë para ekranit dhe tërësisht i zhveshur, ndarjen e nesërme të çmimeve Oskar.
Aktori i filmit “Edge of Darkness”, i cili ka fituar dy çmime të Akademisë gjatë karrierës së tij, ka thënë se ai nuk do të jetë në këtë ngjarje, por ka gjetur mënyrën e tij për ta bërë më argëtuese atë.
“Nuk do të vesh asgjë”, ka thënë Gibson i pyetur se nëse e ka zgjedhë kostumin për ceremoninë e të dielës.
“Planifikoj të qëndroj para televizorit tim, mbase duke veshur kostumin e lindjes (lakuriq). Nuk do të jem në Oskar. Por, do të jem atje me shpirt. Por kam votuar. Do të jem ndoshta vitin e ardhshëm”, ka shtuar aktori./
Aktori i filmit “Edge of Darkness”, i cili ka fituar dy çmime të Akademisë gjatë karrierës së tij, ka thënë se ai nuk do të jetë në këtë ngjarje, por ka gjetur mënyrën e tij për ta bërë më argëtuese atë.
“Nuk do të vesh asgjë”, ka thënë Gibson i pyetur se nëse e ka zgjedhë kostumin për ceremoninë e të dielës.
“Planifikoj të qëndroj para televizorit tim, mbase duke veshur kostumin e lindjes (lakuriq). Nuk do të jem në Oskar. Por, do të jem atje me shpirt. Por kam votuar. Do të jem ndoshta vitin e ardhshëm”, ka shtuar aktori./
Similar topics
» Mel Gibson, i dashur dhe sensitiv
» Pozon plotësisht lakuriq
» Kutcher: Më pëlqen të jem lakuriq
» 5.200 australianë pozojnë lakuriq
» Victoria shtatzënë dhe të pozojë lakuriq?
» Pozon plotësisht lakuriq
» Kutcher: Më pëlqen të jem lakuriq
» 5.200 australianë pozojnë lakuriq
» Victoria shtatzënë dhe të pozojë lakuriq?
:: Show Biz
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi