Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Brabus E V12 Coupe në Gjenevë

Shko poshtë

Brabus E V12 Coupe në Gjenevë Empty Brabus E V12 Coupe në Gjenevë

Mesazh nga BeLti Fri 5 Mar 2010 - 0:18

Brabus E V12 Coupe në Gjenevë F.0305105631167_m

Automjeti më ekskluziv, e siç e kanë cilësuar disa revista edhe përbindësh, Mercedes E class në version kupe do t’u paraqitet vizitorëve të panairit të automjeteve i cili po mbahet në Gjenevë.
Automjeti i bazuar në gjeneratën e re të E class ka linja më të mprehta dhe agresive, gjersa emri i tij është i thjesht - Brabus E V12 Coupe, e ja çka fsheh kjo “bishë”.
Brabus E V12 Coupe në Gjenevë Brabuse1Nëse u kujtohet panairi i automjeteve në Frankfurt gjatë vitit 2009, atëherë sigurisht i dini edhe karakteristikat e Brabusit mbresëlënës, i cili tani vjen si kupe. Natyrisht, ai është i bazuar në versionin E 63 AMG të E class, por motori i ti twin-turbo V12 6.3-litërsh është i aftë të zhvillojë hiq më pak se 800 kuaj fuqi.
Brabus E V12 Coupe në Gjenevë Brabuse2

me katër ulëse arrin shpejtësinë prej 0 deri në 100 kilometra në orë për 3.5 sekonda, derisa shpejtësinë maksimale që ai mund ta arrij është deri në 370 km/h. Ky automjet do të jetë konkurrent i drejtpërdrejt i modelit A5 nga Audi.
Çmimi i Brabus E V12 është rreth 650.000 dollarë, sigurisht për faktin se është i prodhuar në numër të kufizuar, derisa për versionin kupe nuk është paralajmëruar edicioni i kufizuar.
BeLti
BeLti
Hapësira Jonë - Forum
Hapësira Jonë - Forum

<b>Postime</b> Postime : 1363
 <b>Piket</b> Piket : 2345
Regjistruar : 23/12/2009
 <b>Vendbanimi</b> Vendbanimi : Mitrowice

http://ardmeria-juaj.forumotions.net

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics