Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ryva: Secilës këngë dua t’i realizoj klip

2 posters

:: Show Biz

Shko poshtë

Ryva: Secilës këngë dua t’i realizoj klip Empty Ryva: Secilës këngë dua t’i realizoj klip

Mesazh nga BeLti Thu 4 Mar 2010 - 5:20

Këto ditë, Ryva Kajtazi ka sjellë para adhuruesve të saj projektin më të ri. Bëhet fjalë për videoklipin e këngës “Në mendjen time”më të cilën këngë Ryva për herë të parë u prezantua në emisionet festive të Vitit të Ri.
“Këngën e ka punuar Blero. Me të jemi shumë miq të mirë, dhe besoj se edhe kënga ka dalë e mire”, ka theksuar këngëtarja për të përditshmen Zëri.
Ajo ka thënë se i pëlqen që secilës këngë që e realizon t’ia realizojë edhe videoklipin, duke qenë se kjo është mënyra më e mirë që kënga të jetë sa ma e afërt me publikun.
“Një arsye tjetër për ta realizuar këtë kanë qenë edhe fansat e mi të cilët kanë kërkuar që kësaj kënge t’ia bëj edhe videoklipin”, ka shtuar Ryva, dukë bërë të ditur se klipi është i realizuar në Maqedoni. /

BeLti
BeLti
Hapësira Jonë - Forum
Hapësira Jonë - Forum

<b>Postime</b> Postime : 1363
 <b>Piket</b> Piket : 2345
Regjistruar : 23/12/2009
 <b>Vendbanimi</b> Vendbanimi : Mitrowice

http://ardmeria-juaj.forumotions.net

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Ryva: Secilës këngë dua t’i realizoj klip Empty Re: Ryva: Secilës këngë dua t’i realizoj klip

Mesazh nga Alda Nikos Sat 13 Nov 2010 - 6:08

e bukur kjo kenga
Alda Nikos
Alda Nikos
Moderator Forumi
Moderator Forumi

<b>Postime</b> Postime : 1698
 <b>Piket</b> Piket : 1724
Regjistruar : 12/11/2010
 <b>Mosha</b> Mosha : 33
 <b>Vendbanimi</b> Vendbanimi : tiran

Mbrapsht në krye Shko poshtë