Kardashian ‘qeshen’ me shkrimet në tabloide
:: Show Biz
Faqja 1 e 1
Kardashian ‘qeshen’ me shkrimet në tabloide
Khloe Kardashian thotë se ajo e sheh si gjë shumë qesharake kur tabloidet ‘sulmojnë’ atë dhe motrat e saj.
Kardashian, e cila është e martuar me basketbollistin e LA Lakers, Lamar Odom, ka thënë se ajo dhe motrat e saj Kim dhe Kourtney vazhdimisht qeshin me thashethemet se lidhjet e tyre janë jo stabile.
“Motrat e mia dhe unë kemi qeshur shumë këtë mëngjes. ‘Star’ dhe ‘InTouch’ kanë vendosur t’i sulmojnë lidhjet tona. Duket se unë po shkoj drejt divorcit, Kim është shkelmuar dhe po ashtu Kourt. Wow, një javë e keqe për ne motrat Kardashian dhe çfarë koincidence që e gjitha të ndodhë në të njëjtën kohë!”, ka thënë Khloe./
Kardashian, e cila është e martuar me basketbollistin e LA Lakers, Lamar Odom, ka thënë se ajo dhe motrat e saj Kim dhe Kourtney vazhdimisht qeshin me thashethemet se lidhjet e tyre janë jo stabile.
“Motrat e mia dhe unë kemi qeshur shumë këtë mëngjes. ‘Star’ dhe ‘InTouch’ kanë vendosur t’i sulmojnë lidhjet tona. Duket se unë po shkoj drejt divorcit, Kim është shkelmuar dhe po ashtu Kourt. Wow, një javë e keqe për ne motrat Kardashian dhe çfarë koincidence që e gjitha të ndodhë në të njëjtën kohë!”, ka thënë Khloe./
Similar topics
» Kardashian ndjek orë aktrimi
» Kim Kardashian me kontratë martesore?
» Kardashian po kënaqen me të dashurin e ri
» Kardashian dëshiron një dasmë të madhe
» Kardashian zbulon linjat trupore
» Kim Kardashian me kontratë martesore?
» Kardashian po kënaqen me të dashurin e ri
» Kardashian dëshiron një dasmë të madhe
» Kardashian zbulon linjat trupore
:: Show Biz
Faqja 1 e 1