Blanchett pëlqen të punojë me burrin
:: Show Biz
Faqja 1 e 1
Blanchett pëlqen të punojë me burrin
Cate Blanchet thotë se i pëlqen të punojë krahas burrit të saj, skenaristit Andrew Upton, në Sydney Theatre Company, sepse ajo mund ta shfrytëzojë punën e partnerit të saj për ‘fitime’ personale.
Që nga viti 2008, çifti është në rolin e drejtorit artistik të kësaj kompanie teatrale, ndërsa pas sukseseve që kanë pasur, ata janë caktuar të qëndrojnë në këtë post deri në vitin 2013.
“Është e bukur- ai ka ide të mëdha dhe unë përfitoj. Shumë njerëz na konsiderojnë si ‘horror’, mirëpo ne po kemi sukses (në punë). Ne jemi të sinqertë me njëri-tjetrin. Ndërsa ai më bën të qesh”, ka treguar aktorja për revistën britanike Style.
Që nga viti 2008, çifti është në rolin e drejtorit artistik të kësaj kompanie teatrale, ndërsa pas sukseseve që kanë pasur, ata janë caktuar të qëndrojnë në këtë post deri në vitin 2013.
“Është e bukur- ai ka ide të mëdha dhe unë përfitoj. Shumë njerëz na konsiderojnë si ‘horror’, mirëpo ne po kemi sukses (në punë). Ne jemi të sinqertë me njëri-tjetrin. Ndërsa ai më bën të qesh”, ka treguar aktorja për revistën britanike Style.
Similar topics
» Gresës i pëlqen të gatuajë
» Tè pelqen apo e ke Inat??
» Ajo që më pelqen dhë vleresoj tek ty..?!!
» A ju pelqen gjuha shqipe ,dhe pse?
» Gere nuk e pëlqen hip-hopin
» Tè pelqen apo e ke Inat??
» Ajo që më pelqen dhë vleresoj tek ty..?!!
» A ju pelqen gjuha shqipe ,dhe pse?
» Gere nuk e pëlqen hip-hopin
:: Show Biz
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi