Giusy Ferreri kryeson listën e këngëtareve të MTV
:: Show Biz
Faqja 1 e 1
Giusy Ferreri kryeson listën e këngëtareve të MTV
Londër, 3 mars - Giusy Ferreri është në krye të klasifikimit të 20 video klipeve më të mira të këngëtareve pop të zgjedhura nga Mtv Hits.
Italiania është votuar nga më shume se 400 mijë persona, për videon e saj “Non ti scordar mai di me” duke lënë pas këngëtare si Madonna, Katy Perry, Laura Pausini, Kylie Minogue etj.
Teleshikuesit kanë votuar për një muaj duke përzgjedhur sipas preferencave të tyre.
Në vend të dytë është një tjetër italiane, Dolcenera, për videon “Il mio amore Unico”, e ndjekur nga Hilary Duff me “Reach Out”.
Renditje më të dobët kanë pasur videot e Shakira, Beyonce, Celine Dion, Lady Gaga e Madonna.
Italiania është votuar nga më shume se 400 mijë persona, për videon e saj “Non ti scordar mai di me” duke lënë pas këngëtare si Madonna, Katy Perry, Laura Pausini, Kylie Minogue etj.
Teleshikuesit kanë votuar për një muaj duke përzgjedhur sipas preferencave të tyre.
Në vend të dytë është një tjetër italiane, Dolcenera, për videon “Il mio amore Unico”, e ndjekur nga Hilary Duff me “Reach Out”.
Renditje më të dobët kanë pasur videot e Shakira, Beyonce, Celine Dion, Lady Gaga e Madonna.
Li12i-GG ARMY- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 283
Piket : 387
Regjistruar : 28/02/2010
Mosha : 33
Vendbanimi : ItAlY
:: Show Biz
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi