Pershendetje
+11
Arla
Inamso87
Bardha
Erisa
Gentta
aLbinna
Li12i-GG ARMY
Gjimnazistja
Geri
BeLti
Lazdreika
15 posters
Faqja 2 e 2
Faqja 2 e 2 • 1, 2
Pershendetje
First topic message reminder :
Pershendetje jom Lena nga Gjakova shpresoj qe t'kaloj mir me ju :d
Pershendetje jom Lena nga Gjakova shpresoj qe t'kaloj mir me ju :d
Lazdreika- Hapesira Jone - Forum
- Postime : 1
Piket : 3
Regjistruar : 01/03/2010
Re: Pershendetje
Flm per mikpritjen Geri Arla
Korabi AL- Hapesira Jone - Forum
- Postime : 16
Piket : 19
Regjistruar : 17/09/2010
Mosha : 51
Vendbanimi : Greqi
Pershendetje Korabi AL mire se erdhe ne Forumin ton te uroj argetim te kendshemKorabi AL shkruajti:Pershendetje forumi erdha un tha njeri gje?!!!!
Jam Korabi 37 vjec dhe jam nga Berati. Shpresoi tia kaloim mir
Vizitor- Vizitor
Në mesin tuaj, edhe unë ndjehem i ri
Përshëndetje miq të mi të dashur, të rinj e të reja të forumit. Ju dua dhe Ju përgëzoj për gjithë angazhimet tuaja dhe sukseset e të arriturat që keni si dhe ato që do të arrini në vijim.
Unë ndonëse i moshuar, sepse sikur nuk më pëlqen të them plak, ndjehem i privilegjuar të gjindem në mesin tuaj, të komunikoj me juve, të bashkëpunoj për të mirën tonë të përbashkët dhe përherë do të jem në anën tuaj si mbështetës i sinqertë i ideve dhe veprave tuaja si një rini e shkëlqyer e pjellë e mrekullueshme e popullit tim. E di që ndihmesa ime është simbolike por sidoqoftë, unë nuk do të kursehem për gjithë atë çfarë di dhe mundem të Ju ndihmoj.
Jam Adem Berisha nga Rahoveci afër Prizrenit, ende nuk jam pensionuar dhe punoj si punëtor administrate në komunë. Nuk kam ndonjë aktivitet të theksuar në jetë por si hobi kohë pas kohe shkruaj poezi modeste duke konsideruar se më mirë është të bëj pak se sa aspak.
Veçmas i dua Violën dhe Eri-dr por Ju tjerët mos u hidhëroni sepse edhe juve ju dua shuuuuuumë. I juaji xhaxhi Adem.
Unë ndonëse i moshuar, sepse sikur nuk më pëlqen të them plak, ndjehem i privilegjuar të gjindem në mesin tuaj, të komunikoj me juve, të bashkëpunoj për të mirën tonë të përbashkët dhe përherë do të jem në anën tuaj si mbështetës i sinqertë i ideve dhe veprave tuaja si një rini e shkëlqyer e pjellë e mrekullueshme e popullit tim. E di që ndihmesa ime është simbolike por sidoqoftë, unë nuk do të kursehem për gjithë atë çfarë di dhe mundem të Ju ndihmoj.
Jam Adem Berisha nga Rahoveci afër Prizrenit, ende nuk jam pensionuar dhe punoj si punëtor administrate në komunë. Nuk kam ndonjë aktivitet të theksuar në jetë por si hobi kohë pas kohe shkruaj poezi modeste duke konsideruar se më mirë është të bëj pak se sa aspak.
Veçmas i dua Violën dhe Eri-dr por Ju tjerët mos u hidhëroni sepse edhe juve ju dua shuuuuuumë. I juaji xhaxhi Adem.
Adem Berisha- Hapesira Jone - Forum
- Postime : 11
Piket : 14
Regjistruar : 19/09/2010
Mire se erdhe Z.Adem Berisha ne webfaqen tone , prania juaj ne forumin tone esht krenari per ne s'ka rendesi mosha por mundi juaj qe jeni pjes e jona dhe qe do na falni shum mendime te pjekura pasi ne jemi te rinje dhe na duhet shum nje njeri si ti sikur babin qe kemi ne shpi.
Te pershendes shum , dhe na falsh momente sa me te bukura.
Te pershendes shum , dhe na falsh momente sa me te bukura.
Geri- Fondatore St@ff Forum
- Postime : 19707
Piket : 23805
Regjistruar : 21/04/2009
Mosha : 36
Vendbanimi : Ne qytetin e dashur Tirone
Adem Berisha shkruajti:Përshëndetje miq të mi të dashur, të rinj e të reja të forumit. Ju dua dhe Ju përgëzoj për gjithë angazhimet tuaja dhe sukseset e të arriturat që keni si dhe ato që do të arrini në vijim.
Pershendetje xhaxhi Adem mir se erdhe ne Forumin ton, te uroj te ja kalosh sa me mire ne mesin ton, eshte nje knaqesi te ju kemi te pranishme, flm nga zemra qe pranove ftesen time
Vizitor- Vizitor
Nuk më habitë, mirëpritjen e kemi traditë
Të dashur Geri, Viola . . . jam mirënjohës për mirëpritjen tuaj këtu. Do të jem me juve dhe ju me mua. Së bashku do të trajtojmë gjithë temat që shtrohen në forum ndërsa unë më shpesh do ju freskoj me ndonjë poezi modeste nga librat e mi "Krenaria dhe pikëllimi", "Lulja la lulishten" por edhe ai në dorëshkrim "Përballje". Kur nuk ju pëlqejnë, më thuani lirisht, atë do ta marr si këshillë dhe ndihmesë miqsore.
I presim me pa durim poezit dhe shkrimet tuja, keshilla presim neve nga ju, se mendoj qe do kete nevoj ta keshillojm nje poet si juve, dhe niher te uroj mir se ardhje na e gezove forumin me pranin tuaj.
Vizitor- Vizitor
Nje emer i madh na ka nderuar me pjesmarrjen e tij.Le ta mirepresim ashtu sic u ka hije vetem fisnikeve.Madje une gjej rastin dhe per ti kerkaur falje.
Edituar për herë të fundit nga Arla në Sun 19 Sep 2010 - 10:02, edituar 1 herë gjithsej
Arla- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 2501
Piket : 2696
Regjistruar : 06/01/2010
Oh, mosni ashtu, keni dëgjuar thënien: "Ku thonë se ka dredhëza shumë, merr shportën e vogël". Oj Arla, mund të kem emrin e madh por vet nuk jam i tillë, para jush jam i vogël. Madhështia i takon brezit të ri. Megjithatë, nga zemra të falënderoj për këtë epitet.
Wauuu kush na paska ardh ne forum,Babushi Adem,mire se erdhe na nderove e na hijeshove forumin me ardhjen tende ketu....Adem Berisha shkruajti:Përshëndetje miq të mi të dashur, të rinj e të reja të forumit. Ju dua dhe Ju përgëzoj për gjithë angazhimet tuaja dhe sukseset e të arriturat që keni si dhe ato që do të arrini në vijim.
Te pershendes shume Voglushja te kujtohem ndoshta..!
Vizitor- Vizitor
mir se ke ardhur Adem Berisha un per vete e lexova shum mir prezantimin tend dhe me then te verten esht kenaqesi te kemi nje person te tille ne forum
Adem Berisha shkruajti:Përshëndetje miq të mi të dashur, të rinj e të reja të forumit. Ju dua dhe Ju përgëzoj për gjithë angazhimet tuaja dhe sukseset e të arriturat që keni si dhe ato që do të arrini në vijim.
Pershendetje xhaxhi Adem mir se erdhe kam rrespekt te madh per nje njeri te madh sikur ju jam i perkulur para dituris tende...edhe sidomos per vendlindjen tuaj sepse aty ne ate vend kam DAJE une atje ne RAHOVECIN e bute une i them i bute sepse ka njerz te bute edhe te kuptushem sa her qe e kam vizituar asnje her nuk kam degjuar qe dikush bertet aty qoft edhe ne rruge te gjith flasin but qet edhe me buzeqeshje edhe jan mik pritsa shume ajo me ben ta dua RAHOVECIN e bute...edhe une jam pjes e atij vendi me rrespekt te madh te pershendet Shpejtimi nga Gjakova...
Faqja 2 e 2 • 1, 2
Faqja 2 e 2
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi