Jetoni te tashmen te varur nga e kaluara?
3 posters
Faqja 1 e 1
Jetoni te tashmen te varur nga e kaluara?
Shume nga ne jetojne me kujtimet e se shkuares.Ndersa shpirterisht perpiqemi t'i pergjigjemi se tashmes , menderisht jemi tek e kaluara, ndoshta ndodh sepse ne njerezit kemi kujtese dhe ne trurin tone ajo ze nje vend te vecante aty.E kaluara na merr madje dhe te tashmen dhe e tashmja jone varet nga ajo e kaluar.Shpesh na duket sikur ajo ka ngecur mes te dyjave sepse e ardhmja eshte larg.
Arla- Hapësira Jonë - Forum
- Postime : 2501
Piket : 2696
Regjistruar : 06/01/2010
Re: Jetoni te tashmen te varur nga e kaluara?
E tashmja dhe e ardhmja jane SHUME me te rendesishme se e kaluara
Nga e kaluara mesuam shume qe te perparojn ne te tashmen ,por dhe te mos gabojm per te ardhmen.
Vizitor- Vizitor
Nga e kaluar meson mjaft...Por asesi nuk mund te harrohet,te kaluaren e bart kudo qe shkon,edhe pse jeton ne te tashmen dhe vepron per te ardhmen,prap e kaluara te shoqeron...
Vizitor- Vizitor
Jetoj te tashmen te kaluaren as qe dua te degjo e lone te kaloj.
Ndonjeher nuk mundemi te Jetojm pa te kalueren e bukur ,sidomos kur behet fjal qe kam pas nje Jete te qet me Babin pran ,tani qe se kam pran Jetoj me mesimet e tij udhezimet e tij ,kritikat e tij qe me bejn te eci krenare dhe me koken lart,por ne te kundreten ka dhe te kaluar te trishtshme qe nuk dua ti jetoj me qe i perjetova dua te eci me kohen qe me krahet e kohes dhe trishtimi fluturon!
Vizitor- Vizitor
Similar topics
» Pse jetoni?!!!!
» Lumturia, e varur nga pasuria?
» Çfar ju bezdis më së shumti në mjedisin ku jetoni?
» Si të jetoni sa më gjatë?
» Shtohen njerëzit e varur nga alkooli
» Lumturia, e varur nga pasuria?
» Çfar ju bezdis më së shumti në mjedisin ku jetoni?
» Si të jetoni sa më gjatë?
» Shtohen njerëzit e varur nga alkooli
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi